2011. február 28., hétfő

…éjszaka van. Ma úgy nehezül el rajtam a nélküled-lét léleksúlya, mint vastag paplan, melyet folyvást lerugdosni vágyik magáról az ember, de ha kitakarja alóla magát, pár perc múlva reszketőn búvik meg alatta ismét…hiszen hiányodtól érzem, hogy voltál nekem, és talán a következő percben ismét érezhetlek…ahogy sosemvolt érintéseid felkúsznak bordáim létrafokán, egészen a szívemig, ahol valósággá válsz és megborzongok ujjaid ívének selyemfinom tapintásától…nem szorítom köréd érzelmeim fokozatosan szűkülő hurkát, szabadnak vágylak, mert érzem tenyered csókját életvonalam mentén, ölelésed belém égő nyomait bőröm kietlen végtelenségén…érezlek magamban, itt élsz kitéphetetlen valóként, miként hálószobánkba zárt, mécsvilág-illatokba esküdött, szerelmes szavak érzete…
Moha

9 megjegyzés:

  1. Ha a sors visszaadná a fiatalságom, tőled tanulnék szép gondolatokat a legszebb emberi érzésről, a szerelemről.

    Nincs szavam írásod szépségére!

    Ölellek
    Magdi

    VálaszTörlés
  2. "...mert érzem tenyered csókját életvonalam mentén, ölelésed belém égő nyomait..."

    Olyan elképesztően varázslatos szavak, érzések zúgnak Benned, melyek felejthetetlenné teszik lélekrezdüléseid!
    A szerelem érzésének legszebb szavait fűzted végtelen mondattá, mely elkápráztat, lenyűgöz, rabul ejtő vallomásod körbefonja lelkem...

    VálaszTörlés
  3. Kedves Moha!
    Gyökerek - kitéphetetlenül...

    Szeretettel - M

    VálaszTörlés
  4. Drága Magdi, Tőled, akiből az érzelmekbe font szavak akár a lélegzet oly könnyed gyönyörűséggel tör elő, nagyon megtisztelő szavak, még akkor is, ha csupán kezdeményei annak a kimondhatatlan érzésnek, amelyre vágynám az új szavak keletkezését, az érzelmek szóba születését, bár volna méltó szó arra, aki szívünknek olyan kedves.

    Ölellek szeretettel, hálásan!
    Moha

    VálaszTörlés
  5. Arozika, egyetlen szavad is olyan örömmel tölti el a lelket, KÖSZÖNÖM, hogy erősíted bennem az érzést: megérte leírnom...megéri átélni, meg kell élni, mert akarom, nagyon-nagyon!
    Megnyugtató, békés álmokat kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Miki!

    Szógyermekeimet mindig olyan oltalommal védelmezed, az érzések végeláthatatlan szépségét olyan meghatóan érzed át, köszönöm szavaidat és a gondolataid mosolyát!

    Baráti szeretettel
    Moha

    VálaszTörlés
  7. Kedves M!

    Láthatatlan szívhurok, önként kezébe tett élet - mindhalálig...

    Köszönlek szeretettel - Moha

    VálaszTörlés
  8. Drága Moha!
    Imádom prózai költészeted! Olyan csodákat szülsz meg, amelyek felejthetetlenné teszik minden sorodat:
    "érezlek magamban, itt élsz kitéphetetlen valóként,"

    Mindig visszatérek ehhez a csodádhoz, nem tudok betelni vele, szóvirágaid gyöngyei belém hatolnak, szívtelen magányomban gyönyört találok minden szavadban, hál'Istennek! a szépség nem hal ki, s Benned megtalálom mindazt a gyönyört, ami hiányzik nekem, mindaz a lélektakaróba bújt csoda, mindaz a szavak arany verete, ami tündöklővé teszi a szerelmet, mindaz a lélekremegés, mely igazzá és elviselhetővé teszi a hétköznapok alig elviselhető poklait, mindaz a hűségbe vetett hit, mely ott lobog Benned Szerelmesed iránt!

    Engedelmeddel elviszem blogomra gyönyörű lélekcsókodat!

    Miki

    VálaszTörlés