2012. július 26., csütörtök

Marlo Morgan: Vidd hírét az Igazaknak

 

A törzs nem ítélte el a mi korszerű találmányainkat. Sőt, becsülendőnek tartotta az emberi önkifejezésünk vágyát, a találékonyságunkat és a merész vállalkozásainkat. Tudásszomjunkat azonban, nézetük szerint, úgy kellene kielégítenünk, hogy az mindenütt, minden élő javára szolgáljon. Remélik, hogy megváltoztathatjuk az anyagi javak értékéről vallott nézeteinket. Hisznek benne, hogy az emberiség még sosem volt ilyen közel ahhoz, hogy paradicsomi életet élvezzen. Megvannak a módszereink, hogy kifejezzük magunkat, felismerjük értékeinket, otthont adjunk a Föld összes lakójának. Csak akarnunk kell!

Marlo Morgan

2 megjegyzés:

  1. Nehéz voltam, szinte fájt a Földnek, ha elindultam rajta járni az utamat. Olvasva ezekből a gondolatokból sokkal közelebb kerültem a könnyűséghez, most szinte visznek a karjukon. Milyen egyszerű az élet, de az ember bonyolulttá teszi, mert az elme átvette az irányítást, kidomborítja mellét az ego, nagyon nagy kár...Köszönöm a tükröt, :)

    VálaszTörlés
  2. Drága Névtelen Lélek,
    az életben annyi minden rejlik és a felét sem tapasztalhatjuk meg, önnön korlátaink miatt, pedig a legigazabb és legidőtállóbb dolgokhoz semmi más nem kell, csak mi, emberek, és mindaz, amit magunkban hordunk, és amivel egymás felé, valamint önmagunk felé fordulunk...ez egy végtelenbe forgó lélekspirál...úgy hiszem.
    hmmmm, érdekes, nem tükörnek szántam, csupán megosztani azt, ami mélyen megérintett a könyv olvasásakor, de valóban azzá vált, és jó volna, ha mindenki szeretne elé állni, csak szépet láthatnánk...úgy hiszem.
    köszönöm, hogy befogadtad mindezt Te is...

    VálaszTörlés