2012. július 27., péntek

Marlo Morgan: Vidd hírét az Igazaknak



Ekkor döbbentem rá,  hogy miért vándorlunk szótlanul minden nap. A törzs tagjai mindvégig gondolatátvitellel tartották egymás között a kapcsolatot. Ezt tanúsíthatom, hiszen tapasztaltam.
A telepátia az emberek közötti érintkezés eszköze. A különféle nyelvek és írott ábécék csak feleslegesen akadályoznák a gondolatok közvetlen cseréjét. Az én világomban azonban ennek nem sok hasznát vennénk, gondoltam, hiszen nálunk az emberek meglopják vállalatukat, adót csalnak, civakodnak. Soha nem viselnék el maguk  közt az igazán őszinte embert. Nálunk túl sok a csalódás, a sérelem, túl sok a takargatnivaló keserűség.

Marlo Morgan

6 megjegyzés:

  1. Drága Moha, látom a Sors tett arról, hogy tudassa Veled valamilyen formában, ki is vagy Te valójában. Hírnök, Angyal, Csillaggyerek... de nevezhetnek Téged bárhogyan is, igazán csak én tudom ki vagy!

    Boldog vagyok, hogy ez megadatott!

    Ölellek: Liliom

    VálaszTörlés
  2. Drága Liliom, úgy tartják a Sors örökkön üzen nekünk, a maga felismerhető vagy egyelőre észrevétlen módján, de ez a könyv valóban mélyembe fészkelte mondanivalóját, és valahogy átformált, fényt gyújtott néhány kérdés addigi parázstalanságán...zavarba hoztál, igazán zavarba...tudom, hogy amiket rólam írtál, azt úgy véled, gondolod, vagy tudod...de sajnos nem hiszem, hogy kiérdemelhetem ezeket a különleges "lélek-létformákat"...túl sok hibát vétek, vétettem már, de őszintén, mindig jószándék mozdított bennem szót és tettet...igazán meghatottál ittléteddel és szavaid melegével.

    Köszönlek!

    ölellek
    Moha

    VálaszTörlés
  3. Halott ember az, ki igazát vallja, drága Moha!
    Az ember soha nem képes elfogadni azt, ha valaki rávilágít a helytelen cselekedeteire, még akkor sem, ha tudja, hogy amit állítanak az mind igaz.
    Szeretettel olvastalak. Ölellek. Magdi

    VálaszTörlés
  4. Drága Moha!
    Teljesen igaza van Liliomnak!
    ...és én is boldog vagyok, hog a barátod lehetek!
    KÖSZÖNÖM !!
    Ölellek! ♥!:)

    VálaszTörlés
  5. Nem, drága Magdika, az igaz szó sosem halott lélek szirmain virít, semmi nem lehet halott, amely érzésekből fakad...se gondolat, se szó, se tett...de halottá teheti a lelket, ha hagyja elnyomni magában mindezeket és ennek őszinte kimutatásait...az ember alapvetően önző lény, és csak a bensőnk gömbölyűségéből tudjuk lágyítani mindezt, ha akarjuk, de van, aki sosem vigyázza, hogy élei csorbuljanak, és mikor felsért valakit, elismerni képtelen, az nem férne bele az énjéről kialakított "tökéletességbe". Nála hiába a szó, és elpazaroltak az érzelmek...de aki mélyen akar szeretni és hinni, annak ez fájón életszerű lecke...
    ölellek szeretettel, léleknyugtató pillanatokat kívánva

    VálaszTörlés
  6. Nahát, drága Nara, nyomaid oly régen simultak takarómélyem homokszemeibe, ahol örökül maradtak...ittléted feletti mosolyom mellett megszületett szavaid meglepetés-öröme ölel magához...
    KÖSZÖNÖM, végtelenül...
    ölellek ♥!:)

    VálaszTörlés