2012. július 30., hétfő

 


...nem akarok magyarázatot kapni rá, miért feszül a testem sóváran egy érintésed után, nem érdekelnek a biológiai okfejtései mindannak, amivel hozzád fűződik csípőm rád-gondolása, csupán a pillanatot vágyom, amely elnémítja felszakadó mozdulataimat, ahogy megindulok megváltó tenyered melege alatt...

Moha

4 megjegyzés:

  1. Egyszer, céltalan bolyongásom hozott ide, erre a lélekszirmokkal borított útra, és ha szükségét érzem a virágok illatának, a puha moha szerény színének, ha vágyom az elsimogató csendszavakra, szinte magától mozdul a kezem és máris itt vagyok a takaró békés csendjében, hogy megpihenjen lelkem és feltöltődve továbbálljon.

    VálaszTörlés
  2. Amikor az ember mélységérzetét már nem lehet fokozni, akkor hozzád kell jönni drága Moha, hogy verseid szépsége által felülemelkedjen abból a mélyből.
    Gyönyörű gondolataid mindig igaz lélekkel és őszinte szívvel olvasom.
    Szeretettel gondolok rád. Magdi

    VálaszTörlés
  3. Drága Névtelen Lélek,
    ez a blog titkos lélek-mélyem kimondhatatlanságának épült, bennem felsejlő, majd mélyembe záruló gondolatok szépének, mások által megérintettségemnek csendjéből szépült, az elmondhatatlan elmondására, és váratlan mindig, amikor lélek-szépek találtak rá. Ittlétetek mindig végtelenül meghat, és ha egyetlen békés lélekdobbanásod is vigyázhatja a moha-mély, akkor érdemes volt ilyen apránként megszőni a Takaró rejtekét.
    Köszönöm szavaid, és visszatérésed...
    szeretettel
    Moha

    VálaszTörlés
  4. Drága Magdikám,
    nincs a léleknek olyan mélye, amelyből ne fényre vezetne út, a lélek nem pusztulni született, hanem gyógyszerül mindarra a gonoszságra, ami egész életében éri az embert...a gyógyszer mindig gyógyít, még ha soká kell is várni a hatására, soha nem múlik el hatás nélkül, és a legapróbb erősödés is képes újra talpra állítani a megfáradt testet...ami aztán újra lépdel, magába zárva a szívet és a győztes lelket...
    szeretettel látlak itt mindig és köszönlek
    Moha

    VálaszTörlés